Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν…

2 λεπτά ανάγνωση
16 Μαρτίου 2018

Ο κύβος ερρίφθη για την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και πλέον μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα. Οι πολλές υποχρεώσεις και το βαρύ πρόγραμμα του Λάκη Λαζόπουλου ήταν το βασικό εμπόδιο για τη συμφωνία των δύο πλευρών ωστόσο όλα είχαν ευτυχή κατάληξη.

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» που γνωρίσαμε μέσα από την συχνότητα του Mega έρχονται και πάλι στις οθόνες μας. Η σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 31 Μαρτίου.

Οι «Μήτσοι» θα δίνουν ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό κάθε δύο εβδομάδες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λάκη Λαζόπουλου που είναι αυξημένες.

dailymedia.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Καινούργιου για Κ. Βασάλο: «Εγώ δεν θα σε επέλεγα, γιατί θέλω οι συνεργάτες μου να έχουν μια στοιχειώδη μόρφωση και παιδεία»

«Σε εκπομπή με ίδιο περιεχόμενο και πιο “σκληρό” δεν δουλεύει;», απαντά η

Χρήστος Δάντης: Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος

Νέο beef έχει ξεσπάσει στο χώρο της showbiz. Ο Χρήστος Δάντης χαρακτήρισε

Λ. Λαζόπουλος για επαναφορά Χρυσοχοΐδη – Γεωργιάδη: «Τέξας…»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τον ανασχηματισμό και την επαναφορά Χρυσοχοΐδη – Γεωργιάδη