«Πνίγεται» η Κρήτη από την αφρικανική σκόνη – κλειστά τα σχολεία στο Λασίθι

2 λεπτά ανάγνωση
26 Μαρτίου 2018

Κλειστά θα παραμείνουν ορισμένα σχολεία στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στον νομό Λασιθίου, εξαιτίας του νέου κύματος αφρικανικής σκόνης.

Σε επιφυλακή τέθηκαν ξανά τοπικοί φορείς και κάτοικοι, καθώς η αφρικανική σκόνη επισκέπτεται ξανά το νησί τους. Οι αρμόδιοι εφιστούν την προσοχή κυρίως στους κατοίκους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και τα μικρά παιδιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της «κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου όλα τα σχολεία του Δήμου, λόγω των αναμενόμενων εκτάκτων, ακραίων, καιρικών φαινομένων που περιλαμβάνουν την συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων PM10 άνω του ορίου των 50 Mg/m3».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Νέα δωρεά €100 εκατ. από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση σχολικών υποδομών σε όλη τη χώρα

Το δεύτερο κύκλο χορηγίας στο Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» για την ανακαίνιση σχολικών

CrediaBank: Στήριξη στον αγροδιατροφικό τομέα της Κρήτης σε συνεργασία με το ΕΛΜΕΠΑ

Σε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και η