Eurobank: Επαφές με τη διοίκηση της θυγατρικής στην Κύπρο

4 λεπτά ανάγνωση
29 Σεπτεμβρίου 2014

Σειρά συναντήσεων με κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες στη Λευκωσία και με την ηγεσία της θυγατρικής τράπεζας στην Κύπρο είχε η διοίκηση και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank.

Το κλιμάκιο της Eurobank, στο οποίο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Μεγάλου και ο ανώτερος γενικός διευθυντής Φωκίων Καραβίας, συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου Χάρη Γεωργιάδη, με τον οποίο συζητήθηκε η συνεχώς αυξανόμενη παρουσία και ο ρόλος της Eurobank Κύπρου στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και οι συνολικότερες προοπτικές και προκλήσεις στην παρούσα συγκυρία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συνεδρίασε της Eurobank Κύπρου όπου και έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών της. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο κ. Μιχάλης Λούης αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων του ομίλου Eurobank, διατηρώντας ταυτόχρονα τη θέση του Country CEO στην Κύπρο και διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank Cyprus Ltd.

Σε ανακοίνωσή της η Eurobank επισημαίνει πως η Eurobank Κύπρου συνεχίζει να καταγράφει εντυπωσιακή πορεία αύξησης των μεγεθών της, παρά τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν στην κυπριακή οικονομία το Μάρτιο του 2013. Το ενεργητικό της εμφανίζει σταθερή αύξηση κάθε χρόνο, φτάνοντας τα 3,682 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2014, ενώ εξαιρετικά ισχυρή και διαρκώς βελτιούμενη είναι και η κεφαλαιακή της θέση με δείκτη βασικών εποπτικών κεφαλαίων στο 39% το πρώτο εξάμηνο του 2014.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υποβάθμιση» ή νέο φωτεινό κεφάλαιο η αλλαγή πίστας του Χρηματιστηρίου Αθηνών;

Η MSCI, ο μεγαλύτερος πάροχος δεικτών στον κόσμο με τα κεφάλαια που είναι

Στο ραντάρ της Intesa Sanpaolo οι ελληνικές τράπεζες με σύσταση “buy”

Στο ραντάρ όλο και περισσότερων διεθνών οίκων μπαίνουν οι ελληνικές τράπεζες.

GS: Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και ΟΠΑΠ οι μεγάλοι κερδισμένοι από την αναβάθμιση του Χ.Α.

Σημαντικές ανακατατάξεις στις ροές των ελληνικών μετοχών αναμένεται να προκαλέσει η αναβάθμιση