ΔΕΗ: Συμφωνία με ΛΑΡΚΟ, εξώδικο για την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ

2 λεπτά ανάγνωση
2 Ιανουαρίου 2015

Η ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 22.12.2014 και με στόχο τη διασφάλιση του Δημόσιου Συμφέροντος:

· Επετεύχθη συμφωνία με την Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ για την υπογραφή σύμβασης προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας από 1.1.2014 σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ της 28.2.2014 καθώς και για τον τρόπο διευθέτησης παρελθουσών διαφορών μεταξύ των δύο εταιρειών.

· Όσον αφορά την εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε» που πλέον αποτελεί τη μοναδική επιχείρηση Υψηλής Τάσης που δεν προσήλθε για την υπογραφή σύμβασης προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και δεν αποδέχεται τους όρους τιμολόγησης, της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ της 28.2.2014, η ΔΕΗ ΑΕ έδωσε σήμερα εντολή στον ΑΔΜΗΕ, με εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία, να προβεί στην απενεργοποίηση των μετρητών φορτίου της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Αντίβαρο ΟΤΕ και ΔΕΗ στις ρευστοποιήσεις των τραπεζών

Με ελεγχόμενες απώλειες ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο Αθηνών.

«Τρέχει» η χρηματοδότηση των εισηγμένων μέσω του Euronext Athens

Σε τροχιά για ρεκόρ πενταετίας αλλά και πιθανότατα 25ετίας κινείται η χρηματοδότηση

ΔΕΗ: Επιταχύνει την πράσινη μετάβαση με επενδύσεις €24 δισ.

Η ΔΕΗ επιταχύνει τον ενεργειακό της μετασχηματισμό, μειώνοντας τις εκπομπές CO₂ κατά