56 νεκροί και 100 αγνοούμενοι από την φωτιά στην Καλιφόρνια

2 λεπτά ανάγνωση
15 Νοεμβρίου 2018

Στους 56 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί από τη μεγάλη φωτιά στην Καλιφόρνια, η πιο πολύνεκρη στην ιστορία της πολιτείας, ενώ πάνω από 100 άνθρωποι αγνοούνται.

Ο νέος απολογισμός των θυμάτων ανακοινώθηκε μερικές ώρες μετά την άφιξη μονάδων της Εθνοφρουράς για να βοηθήσουν στις έρευνες στην Πάρανταϊς, στην Καλιφόρνια, περίπου 280 χιλιόμετρα βόρεια από το Σαν Φρανσίσκο.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Μπιούτ, του Κόρι Χόνι, έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με τα ονόματα 100 και πλέον ανθρώπων που συγγενείς τους ανέφεραν πως αγνοούνται, στην πλειονότητά τους άνω των 65 ετών. Αρχικά, οι αρχές μίλαγαν για 230 αγνοούμενους.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους η τύχη των οποίων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή ζούσαν στην Πάρανταϊς, μια πόλη 27.000 κατοίκων, που μεγάλο μέρος της μετατράπηκε σε αποκαΐδια τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάπτυξη συνεχίζεται, οι ανισορροπίες επιμένουν στην παγκόσμια οικονομία

Η παγκόσμια οικονομία κινείται σε μια φάση εύθραυστης ανάπτυξης, όπου η ανθεκτικότητα

Τρίκαλα: Τέσσερις γυναίκες νεκρές από τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα

Τέσσερις  γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε

«Το εθνικό μας φαγητό, η εθνική μας ντροπή – Συγγνώμη Echo»

Πόση ντροπή πρέπει να νιώθει το είδος μας που κάποιος εξ ημών