Ένα νέο προϊόν, την προπληρωμένη κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa», δημιούργησε η Alpha Bank, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» έρχεται να συμπληρώσει την κυκλοφορία της κάρτας bleep από την Alpha Bank, της πρώτης προπληρωμένης κάρτας της ελληνικής αγοράς που εκδίδεται μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα. Η φόρτιση και η διαχείριση της κάρτας γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής bleep app.

Σύμφωνα με την τράπεζα, πέραν της εμπειρίας του πελάτη στον τομέα των πληρωμών και της απόλυτης ασφάλειας συναλλαγών που παρέχει, η νέα προπληρωμένη επαναφορτιζόμενη κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» αποτελεί μέσο κοινωνικής προσφοράς, αφού το  50% της ετήσιας συνδρομής της διατίθεται στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Επιπρόσθετα, με κάθε αγορά που πραγματοποιείται σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, ο κάτοχος της κάρτας προσφέρει το ποσό των 0,05€ και η Alpha Bank το διπλασιάζει.

Facebook Comments