Πετρέλαιο: Επέστρεψε στα προ έντασης επίπεδα

2 λεπτά ανάγνωση
9 Ιανουαρίου 2020

Όσοι φοβούνταν άνοδο των τιμών του πετρελαίου διαψεύδονται- προς το παρόν τουλάχιστον. Οι χαμηλοί τόνοι που επέλεξε ο Τραμπ στο χθεσινοβραδινό διάγγελμά του οδήγησαν σε βουτιά τον μαύρο χρυσό τη νύχτα και σήμερα το πρωί επικρατούν τάσεις σταθεροποίησης.

Η τιμή του μπρεντ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε ελαφρές απώλειες και άνοδο, γύρω από τα 65,4 δολάρια το βαρέλι, μετά την πτώση της κατά 4,1% την Τετάρτη.

Πλέον κινείται χαμηλότερα από τα επίπεδα στα οποία βρισκόταν στις 3 Ιανουαρίου, πριν δοθεί η εντολή δολοφονίας του Ιρανού υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί. Η τιμή του αμερικανικού αργού διαμορφώνεται στα 59,63 δολάρια το βαρέλι, ύστερα από βουτιά σχεδόν 5% τη νύχτα. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν: Τί αλλάζει σε πετρέλαιο, χρηματιστήρια και επιτόκια – Το νέο σκηνικό στις αγορές

Ραγδαία μεταστροφή καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας μεταξύ

Πετρέλαιο: Βουτιά 18% στο WTI μετά την εκεχειρία Ιράν – ΗΠΑ

Ισχυρή διόρθωση καταγράφει η αγορά πετρελαίου.

Άνοδος πετρελαίου: Στα $116 το WTI μετά τη ρητορική Τραμπ

Σε νέα ισχυρή ανοδική τροχιά κινούνται οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου.