Έκτακτο ταμείο αρωγής για τη στήριξη του συστήματος Υγείας από την Ελληνικός Χρυσός
Η Ελληνικός Χρυσός συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η Ελληνικός Χρυσός συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Η Ελληνικός Χρυσός συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συστήνοντας έκτακτο ταμείο αρωγής προκειμένου να χρηματοδοτήσει τις πρωτοβουλίες της, τόσο για την υποστήριξη του υγειονομικού έργου που εκπονεί ο Δήμος Αριστοτέλη, όσο και για την ενίσχυση των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα.
Κατόπιν συστηματικής συνεννόησης και συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας για τις ανάγκες σε εθνικό επίπεδο, καθώς και με τις διοικήσεις του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, το ταμείο αρωγής της Ελληνικός Χρυσός προβλέπει στον τρέχοντα σχεδιασμό του τις παρακάτω έκτακτες δράσεις:
Η αποστολή του ταμείου αρωγής της Ελληνικός Χρυσός συμπεριλαμβάνει μια σειρά ενεργειών χρηματικής και υλικής ενίσχυσης των δομών υγείας του Δήμου Αριστοτέλη στην ΒΑ Χαλκιδική, όπου και λειτουργούν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Συγκεκριμένα:
Ο Πρόεδρος της Ελληνικός Χρυσός, κ. Χρήστος Μπαλάσκας, δήλωσε σχετικά: «Η δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής που μάς φιλοξενεί, και συνώνυμη με την ασφάλεια των ανθρώπων μας και του κοινωνικού συνόλου στον βαθμό που μας αναλογεί. Με πλήρη επίγνωση αυτής της ευθύνης, αναλάβαμε μια σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών, συνδράμοντας το σύστημα υγείας με έμφαση την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη, αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Παρακολουθούμε αδιάκοπα τις εξελίξεις και παραμένουμε σε εγρήγορση και στη διάθεση των τοπικών αρχών και των αρμόδιων φορέων υγείας για την αντιμετώπιση μιας πρωτοφανούς πανδημικής κρίσης».
Facebook Comments