Χαρδαλιάς για ΠΑΜΕ: «Κάποιοι μας αγνόησαν, ήταν κυβερνητική απόφαση να μην επέμβουμε»

3 λεπτά ανάγνωση
2 Μαΐου 2020

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την σημερινή ενημέρωση, τοποθετήθηκε για τη στάση των μελών του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος τηρώντας υποτυπώδεις αποστάσεις μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «τους προτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την υγειονομική κρίση» ενώ συμπλήρωσε ότι «κάποιοι έκαναν συγκεντρώσεις αγνοώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης».

Σημείωσε δε ότι ήταν απόφαση της κυβέρνησης να μην υπάρξει παρέμβαση.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «Το δικαίωμα της πολιτικής διαμαρτυρίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο. Εκεί που κάποιοι κρίνουν ότι πρέπει να διαμαρτυρηθούν συλλογικά, υπάρχει απαίτηση να τηρούνται οι κανόνες και τα μέτρα προστασίας. Θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για την προστασία της ζωής των συμμετεχόντων».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Επιτόκια Fed και ECB: Τί σημαίνουν για την Ελλάδα, δάνεια και ανάπτυξη

Οι αποφάσεις επιτοκίων από FED και ΕΚΤ επηρεάζουν άμεσα δάνεια, επενδύσεις, ανάπτυξη

Morgan Stanley: Overweight στην Ελλάδα – Γιατί προτείνει τράπεζες μετά την αναβάθμιση του MSCI

Η Morgan Stanley διατηρεί σύσταση overweight για την Ελλάδα.