Κι όμως… Δεν γύρισαν την πλάτη τους στο Big Brother οι τηλεθεατές!

2 λεπτά ανάγνωση
8 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν γύρισαν την πλάτη τους στο Big Brother οι τηλεθεατές μετά το σάλο που προκλήθηκε μετά το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμών.

Το πρώτο επεισόδιο του Big Brother που προβλήθηκε μετά τη θύελλα αντιδράσεων για το προσβλητικό σχόλιο του Αλεξανδρίδη, συγκέντρωσε 23,1% στο γενικό σύνολο και 23,9% στο δυναμικό κοινό.

Το σχόλιο περί βιασμού
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης  Αλεξανδρίδης ακούγεται, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, να κάνει εμετικά σχόλια για το πώς αντιμετωπίζει τις γυναίκες, λέγοντας σε συζήτηση με δύο ακόμα παίκτες του ριάλιτι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη: Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη

Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη δεν έχει καταφέρει να ανακάμψει στους πίνακες

ΕΡΤ: Αναδιάρθρωση στη δημόσια τηλεόραση – Η αποχώρηση από τις μετρήσεις τηλεθέασης φέρνει απώλεια μισού εκ.

Η αποχώρηση της ΕΡΤ από τις μετρήσεις τηλεθέασης φέρνει απώλεια μισού εκ.

Μάνεσης για τηλεθέαση: «Καλό είναι διάφορες τηλεπερσόνες την επόμενη φορά να είναι πιο διαβασμένες»

Ο Νίκος Μάνεσης αναφέρθηκε, με αυστηρό ύφος, στο ζήτημα των τηλεθεάσεων.