Μητσοτάκης: «Να τελειώνουμε με τα ιδεολογικά άβατα – Ότι ισχύει για όλους ισχύει και για το ΚΚΕ»

4 λεπτά ανάγνωση
12 Νοεμβρίου 2020

Επιθετικός και αυστηρός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του διαμηνύοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει από το απαγορευτικό για την πορεία του Πολυτεχνείου εν μέσω lockdown. Μάλιστα απευθύνθηκε προσωπικά στον γραμματέα του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις κανενός από το νόμο.

«Αντιπαρέρχομαι όλες αυτές τις σαχλαμάρες που είπε ο κ. Βαρουφάκης για τη 17η Νοέμβρη. Πολίτες όλων των παρατάξεων συμμετείχαν στο Πολυτεχνείο, απλά κάποιοι έχτισαν καριέρα πάνω στο Πολυτεχνείο για να το θυμούνται όπως τους βολεύει» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης στα όσα καταλόγισε ο κ. Βαρουφάκης για το «ακροδεξιό dna» της ΝΔ.

Με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Άντε να τελειώνουμε με τα ιδεολογικά άβατα. Σας τα είπα και για την Εθνική Αντίσταση τις προάλλες. Θα τα ακούσετε και για το Πολυτεχνείο».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην οργανωμένη και υπεύθυνη ανυπακοή για την οποία έκαναν λόγο τόσο ο κ. Κουτσούμπας όσο και ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι «αυτό απευθύνεται και στον κ. Κουτσούμπα και στον κ. Βαρουφάκη».

«Δεν είστε ο Μαχαντμα Γκάντι. Η φράση αυτή χρησιμοποιήθηκε για καθεστώτα ανελεύθερα και μη δημοκρατικά. Οι νόμοι ισχύουν για όλους. Δεν εξαιρούνται οι κ. Κουτσούμπας και Βαρουφάκης. Ότι ισχύει για όλους ισχύει και για το ΚΚΕ».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λ. Κανέλλη: «Όποιος έφυγε από το ΚΚΕ θα πρέπει να καταλάβει το λάθος του»

Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε για την αναθεώρηση του Συντάγματος, το ΝΑΤΟ, την

Λ. Κανέλλη: «Η κυβέρνηση φώναξε για διάλογο τους “δικούς” της αγρότες»

Η Λιάνα Κανέλλη επιλέγει για ακόμη μία φορά τη γνωστή τακτική της

Η «μάνα των Τεμπών» άλλαξε αμφίεση και φόρεσε τη στολή του πολιτικού ηγέτη

Όσοι έριξαν λίπασμα στη συνωμοσιολογία και επένδυσαν πολιτικά στην τραγωδία των Τεμπών,