Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση αναστολής για τη μεταγωγή Κουφοντίνα στις φυλακές Δομοκού

2 λεπτά ανάγνωση
17 Μαρτίου 2021

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε σήμερα, λόγω έλλειψης αρμοδιότητας, την αίτηση του μέλους της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα με την οποία ζητούσε να ανασταλεί η απόφαση για την μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού, ενώ έκρινε ότι αρμόδια είναι τα Ποινικά Δικαστήρια.

Όπως είναι γνωστό, την περασμένη Κυριακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά από 66 ημέρες, σταμάτησε την απεργία πείνας και παραμένει προσωρινά στο νοσοκομείο της Λαμίας, μέχρι να επανέλθει η υγεία του στην κανονικότητα.

Το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας (πρόεδρος η Ειρήνη Σάρπ και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος) απέρριψε την αίτηση αναστολής του Δημήτρη Κουφοντίνα, κρίνοντας ότι το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είναι αναρμόδιο να επιληφθεί του εν λόγω αιτήματος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρύθμιση για το φιλοδώρημα: «Αφορολόγητα μέχρι €300 μηνιαίως»

Έρχεται ρύθμιση “ανάσα” για το φιλοδώρημα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου

ΣΤΕ: «Όχι» στα αναδρομικά συνταξιούχων

«Όχι» στα αναδρομικά των συνταξιούχων από το ΣΤΕ. Ποιο το σκεπτικό της

Βερύκιος για Π. Ευμορφίδη: «Θα περιμέναμε μεγαλύτερη ευαισθησία από έναν ακτιβιστή στα θέματα σεβασμού των αρχαιοτήτων»

Τελεσίγραφο ΣτΕ για κατεδάφιση 2 ορόφων στο ξενοδοχείο, «Coco-mat» του Πολ Ευμορφίδη