Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας

3 λεπτά ανάγνωση
19 Ιουλίου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Νέα δίωξη ασκήθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου από τον εισαγγελέα Γ. Νούλη, αφορά στο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί σε τετραπληγία, όταν βρισκόταν εντός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι η 33χρονη ήδη από τον περασμένο Απρίλιο βρίσκεται προφυλακισμένη μετά την απολογία της για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης.

Πλέον μετά την άσκηση νέας δίωξης σε βάρος της 33χρονης, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, καλεί σύμφωνα με πληροφορίες την Ρούλα Πισπιρίγκου σε συμπληρωματική απολογία για αύριο το πρωί.

Έτσι, η κατηγορουμένη αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ώστε να βρεθεί στο ανακριτικό γραφείο. Πάντως το πιθανότερο είναι ότι θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία, όπως έχει δικαίωμα, προκειμένου να ενημερωθεί για τη νέα σε βάρος της κατηγορία και να προετοιμάσει την απολογία της.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε αναβολή της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι

Εάν και έχει δοθεί η παραγγελία για εκταφή γιου του Πάνου Ρούτσι

Στον εισαγγελέα πάει ο Δήμος Αμοργού τον Ιάσονα Αποστολόπουλο για τα επεισόδια στο πανηγύρι της «ψημένης»

Ο Δήμος Αμοργού αποφάσισε να πάει δικαστικά τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο, λόγω

Την καταδίκη του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή πρότεινε ο Εισαγγελέας

Με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας επανεκκίνησε σήμερα η δίκη στον