Για «συγκάλυψη που βρίσκεται σε εξέλιξη» κατηγορεί την κυβέρνηση ο Ραγκούσης

4 λεπτά ανάγνωση
4 Σεπτεμβρίου 2022

Για «συγκάλυψη που βρίσκεται σε εξέλιξη» κατηγορεί την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι «στη Βουλή, στις 17 Ιουνίου – ένα μήνα πριν την υποβολή μήνυσης από τον Ν. Ανδρουλάκη – η κυβέρνηση δια στόματος Γεραπετρίτη δήλωσε σε επίκαιρη ερώτησή μας για το Predator: ‘υπάρχει μια μόνο σύμβαση του δημοσίου με την KRIKEL’». Όμως, τονίζει, «σήμερα η Καθημερινή αποκαλύπτει (όπως και το Έθνος): ‘6 οι απόρρητες συμβάσεις με KRIKEL’, τις οποίες παραθέτει και αναλυτικά».

«Ψέματα, προσχηματική επίκληση του απορρήτου, παράνομη καταστροφή κρίσιμου αποδεικτικού υλικού. Αυτή είναι η οργανωμένη κυβερνητική μέθοδος συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη», σχολιάζει ο κ. Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τους δικηγόρους του, έχει προτάξει την ποινική του προστασία ως μείζονα προτεραιότητα». Όμως, συνεχίζει, «πρέπει να γνωρίζει πως όσο επικαλούνται το δήθεν απόρρητο για να προστατεύονται ποινικά, τόσο θα εκτίθενται πολιτικά στη συνείδηση των πολιτών», καθώς, «τα ψέματα, η επίκληση του δήθεν απορρήτου για να αποκρύψουν την αλήθεια για το σκάνδαλο των έκνομων υποκλοπών, πολλαπλασιάζει την οργή των πολιτών και συνακόλουθα το πολιτικό κόστος για τη ΝΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Ν. Φαραντούρης: «Δεν σκοπεύω να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές»

«Μην προεξοφλούμε “κυοφουρούμενα” κόμματα και πρωτοβουλίες», τονίζει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Φαραντούρης,

Κ. Μπάρκας: «Καιρό τώρα δεν είναι “sexy” ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας έχει απήχηση- μιλάει πολιτικά»

Ο Κώστας Μπάρκας αποτύπωσε με ωμό ρεαλισμό την κατάσταση στον χώρο της