Για «συγκάλυψη που βρίσκεται σε εξέλιξη» κατηγορεί την κυβέρνηση ο Ραγκούσης

4 λεπτά ανάγνωση
4 Σεπτεμβρίου 2022

Για «συγκάλυψη που βρίσκεται σε εξέλιξη» κατηγορεί την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι «στη Βουλή, στις 17 Ιουνίου – ένα μήνα πριν την υποβολή μήνυσης από τον Ν. Ανδρουλάκη – η κυβέρνηση δια στόματος Γεραπετρίτη δήλωσε σε επίκαιρη ερώτησή μας για το Predator: ‘υπάρχει μια μόνο σύμβαση του δημοσίου με την KRIKEL’». Όμως, τονίζει, «σήμερα η Καθημερινή αποκαλύπτει (όπως και το Έθνος): ‘6 οι απόρρητες συμβάσεις με KRIKEL’, τις οποίες παραθέτει και αναλυτικά».

«Ψέματα, προσχηματική επίκληση του απορρήτου, παράνομη καταστροφή κρίσιμου αποδεικτικού υλικού. Αυτή είναι η οργανωμένη κυβερνητική μέθοδος συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη», σχολιάζει ο κ. Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τους δικηγόρους του, έχει προτάξει την ποινική του προστασία ως μείζονα προτεραιότητα». Όμως, συνεχίζει, «πρέπει να γνωρίζει πως όσο επικαλούνται το δήθεν απόρρητο για να προστατεύονται ποινικά, τόσο θα εκτίθενται πολιτικά στη συνείδηση των πολιτών», καθώς, «τα ψέματα, η επίκληση του δήθεν απορρήτου για να αποκρύψουν την αλήθεια για το σκάνδαλο των έκνομων υποκλοπών, πολλαπλασιάζει την οργή των πολιτών και συνακόλουθα το πολιτικό κόστος για τη ΝΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Παπαχρήστος: «Ο Τσίπρας θα διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Πότε θα ανακοινώσει το κόμμα του»

Ο Γιώργος Παπαχρήστος εκτιμά ότι η επόμενη κίνηση του Αλέξης Τσίπρας θα

Interview: Στο 28,7% η ΝΔ – Στο 5% η Ελληνική Λύση – Στο 4% η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Σταθερό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει και η δημοσκόπηση της Interview

GPO: Στο 31,4% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ – “Γκρεμίζονται Ελληνική Λύση – Πλεύση Ελευθερίας”

Ανοδική τροχιά της ΝΔ καταγράφει η σημερινή δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό