Τσίπρας: Γνωρίζω πολύ καλά ότι εκτός από τον Έλληνα πολίτη με ακούν και οι αγορές

3 λεπτά ανάγνωση
30 Σεπτεμβρίου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Επέρριψε την ευθύνη στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της κρίσης. Μίλησε για ένα μοντέλο επιδότησης της αισχροκέρδειας, στράφηκε κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και της μη ρύθμισης της αγοράς ενέργειας.

Ζήτησε να ακολουθηθεί το ιβηρικό μοντέλο, της αποσύνδεσης δηλαδή της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος από την τιμή του φυσικού αερίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχθηκε ότι κρίνεται με άλλα κριτήρια από τον ελληνικό λαό γιατί έχει κυβερνήσει και ξέρει ότι κρίνεται κι από τις αγορές.

Υπογράμμισε πως στη ΔΕΘ δεσμεύτηκε πως θα ξεριζώσει τα κλεφτόδεντρα.

«Η παράταξη που μας έβαλε στα μνημόνια μάς κατηγορεί πως θα φέρουμε μνημόνιο», είπε.

Υποστήριξε πως η δική του κυβέρνηση μείωσε τις κοινωνικές ανισότητες, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τη μεσαία τάξη φτωχή.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χειρότερο είδος από όλα τα φίδια, το φίδι δεκανίκι του φιδιού…

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Δευτέρα το βράδυ, που είδα το επεισόδιο

GPO: Στο 28,6% η ΝΔ – Στο 1,3% ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 4,7% η Κωνσταντοπούλου

Τις τάσεις συνολικής αναδιάταξης των συσχετισμών σε όλο τον χώρο της αντιπολίτευσης

Κυρ. Μητσοτάκης: «Επίσημο τέλος κάθε επιτήρησης – Αφήνουμε πίσω την επώδυνη παρένθεση της κρίσης»

«Η EE ανακοίνωσε, σήμερα, ότι η Ελλάδα τίθεται πλέον εκτός λίστας των