Πάτωσε ο εκλεκτός του Πολάκη στις εκλογές για την Παγκρήτια Ένωση

2 λεπτά ανάγνωση

Απέτυχε παταγωδώς η εκστρατεία του Παύλου Πολάκη υπέρ του Γιώργου Πετράκη στις εκλογές της Παγκρήτιας Ένωσης Αττικής, το μεγαλύτερο πνευματικό-πολιτιστικό σωματείο της Ελλάδας και σημείο αναφοράς των Κρητών, τις οποίες κέρδισε ο συνδυασμός «Η Κρήτη στην καρδιά μας» με επικεφαλής την Ρένα Βασιλάκη (ΝΔ).

Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε περίπου τις μισές ψήφους από τη Ρένα Βασιλάκη, η οποία με ποσοστό 61% έναντι 39% του Γιώργου Πετράκη, αναδείχθηκε ως η πρώτη γυναίκα, μετά από 32 χρόνια, που αναλαμβάνει τα ηνία της Παγκρητίου Ένωσης Αττικής.

Φαίνεται πως ο Παύλος Πολάκης χάνει τα ερείσματά του και στον τόπο του, με τους πολίτες να γυρνούν την πλάτη τόσο στο κόμμα του όσο και στην πολιτική του συμπεριφορά, αφού παρά τον αγώνα που έδωσε, ηττήθηκε πανηγυρικά.

Πηγή: tomanifesto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξαν οι κάλπες

Σε 400 εκλογικά τμήματα ανά την Ελλάδα αναμένεται να εξελιχθεί σήμερα ο

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν από την Πολιτική Γραμματεία Γεροβασίλη,Φλαμπουράρης, και άλλα 6 στελέχη

Αποχώρησε από την Πολιτική Γραμματεία η ομάδα των «87» στο κομματικό του

Δίχως τέλος η κόντρα Πολάκη-Γεροτζιάφα – “πάρε τα βουνά, δεν σε παίζει ο κόσμος”

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Γρηγόρη Γεροτζιάφα.