Σε νέο αυτό βίντεο, που δημοσίευσε στα social media ο Walandi Abrassis (Χρυσοβαλάντης Αμπράσης), φαίνεται να έχει ακινητοποιήσει 4 μετανάστες με τη βοήθεια συνεργών σε ένα ασημί αυτοκίνητο, τους οποίους έχει βάλει στη μέση του δρόμου, ενώ τα βάζει και με την αστυνομία, την οποία κατηγορεί ότι είναι απούσα.

“Αλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές…που είναι οι αρχές, που είναι οι αρχές… Αλλους τέσσερις επενδυτές, παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο…”

Το βίντεο έχει αναπαραχθεί στα κοινωνικά δίκτυα και από τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο, ενώ ο “σερίφης” κατέβασε την δημοσίευσή του λίγες ώρες αργότερα.

“Αμπόλιαστος” και κατά των νέων ταυτοτήτων

Στην πρώτη του αντίδραση μετά την διάδοση του βίντεο, ο “σερίφης” κατηγορεί ως “παιδάκια του Σόρος” όλους όσους σχολίασαν την αποτρόπαια πράξη του, λέγοντας μάλιστα πως “εδώ μας έχουν κατακάψει”, υπονοώντας τους μετανάστες.

“Ήρθαν τα παιδάκια του Σορος που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και δεν ξέρουν που είναι ο Έβρος, να μας βγάλουν φασίστες . Ρε τράβα σαπερα. Γιατί όταν θα βρέχουν οι βόμβες θα σε ρωτάνε για της πολιτικές απόψεις σου; τι σε εσάς δεν θα σκάνε ;;; εδώ μας έχουν κατακαψει…..και αυτοί την καραμέλα τους”.

Με μία γρήγορη ματιά στο προφίλ του εν λόγω ατόμου, βλέπουμε αναρτήσεις με έντονο θρησκευτικό περιεχόμενο, κατά των μεταναστών, εναντίον των νέων ταυτοτήτων αλλά και των εμβολίων.

σεριφης εβρος

Σε χθεσινή του δημοσίευση, ειρωνεύεται ερωτώμενος:

“Εάν πιάσουμε Έλληνα διακινητη . Και τον σαπησουμε στο ξύλο θα είναι και αυτό ρατσιστική βία;;;”

σεριφης εβρος

Σε άλλη δημοσίευση, απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον ενός παπά, ο οποίος επιθεωρεί μία καμμένη εκκλησία.

Σε άλλη παλαιότερη ανάρτηση ζητάει από τον κόσμο να αντισταθεί και να μην παραλάβει τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, καθώς περιέχουν μικροτσιπ και το…. χάραγμα 666.

σεριφης εβρος

Φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστη την είδηση για την σύλληψη των τριών πρώτων “σερίφηδων” που είχαν κλειδώσει σε τρέιλερ 13 μετανάστες, και οι οποίοι μάλλον αποτέλεσαν την έμπνευση και για τον ίδιο.

πηγή: thetoc.gr

Facebook Comments