Σοκ στη Βάβδο: Μαζική δηλητηρίαση σκύλων με φόλες – Νεκρά 21 ζώα, φόβοι για οργανωμένη εγκληματική δράση

2 λεπτά ανάγνωση
20 Απριλίου 2026

Σοκ προκαλεί η υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης ζώων στην Βάβδο Χαλκιδικής, όπου 14 ενήλικα σκυλιά και 7 κουτάβια βρέθηκαν νεκρά από φόλες, ενώ άλλα 11 σώθηκαν την τελευταία στιγμή και κάποια εξακολουθούν να αγνοούνται.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το δηλητήριο που χρησιμοποιήθηκε φαίνεται να είναι ισχυρό φυτοφάρμακο, με την αστυνομία να συλλέγει δείγματα ακόμη και από τον εμετό των ζώων, την ώρα που κάτοικοι και αρμόδιοι κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια μεγάλης επικινδυνότητας.

Το νέο περιστατικό έρχεται μόλις δύο μήνες μετά τον εντοπισμό πυροβολημένων γατών στο ίδιο χωριό, αναδεικνύοντας ξανά το ερώτημα για το αν μπορεί να υπάρξει πραγματική προστασία απέναντι σε μια οργανωμένη μαζική εξόντωση ζώων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΟΣΑ: Μειώθηκε η συνολική φορολογική επιβάρυνση των μισθών στην Ελλάδα το 2025

Η συνολική φορολογική επιβάρυνση μισθών στην Ελλάδα μειώθηκε το 2025, ενώ στις

Τα 8 νέα μέτρα Μητσοτάκη: Ρυθμίσεις έως 72 δόσεις και στοχευμένες ενισχύσεις – Αναλυτικά οι δικαιούχοι σε πίνακες

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το 2025 ο

Eurostat: Στο 4,9% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα το 2025 – Ισχυρή δημοσιονομική επίδοση

Το πρωτογενές πλεόνασμα του 2025 ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα η Eurostat.