Economist: «Οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

2 λεπτά ανάγνωση
30 Δεκεμβρίου 2015

Ένα ακόμη καυστικό σκίτσο του Kevin Kallaygher για την Ελλάδα του 2015 δημοσίευσε στο twitter του ο Economist, σε αναδρομή στα σημαντικότερα σκίτσα που φιλοξένησε την χρονιά που ετοιμάζεται να μας αφήσει.

Στο σκίτσο, ο έλληνας πρωθυπουργός εμφανίζεται στη μέση μιας σκηνής τσίρκου κρατώντας ένα πολύ μικρό στεφάνι στο οποίο υπάρχει η επιγραφή «Οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Δίπλα του ένα τεράστιο τερατόμορφο τέρας που αναπαριστά το ελληνικό χρέος. Ο Α. Τσίπρας φαίνεται να λέει «Παραμένω αισιόδοξος», εννοώντας ότι θα καταφέρει να χωρέσει το τεράστιο τέρας στο μικρό στεφάνι.

Την ίδια στιογμή, σε μια άκρη εμφανίζονται ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ και η γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ να συζητούν για το θέαμα, κρατώντας στα χέρια τους το πρόγραμμα του τσίρκου.

Η Μέρκελ γυρνά προς τον Γιούνκερ και τον ρωτά: Αυτός εκεί (εννοώντας τον Τσίπρα) είναι ο μάγος ή ο κλόουν; 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Γκαρά: «Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται παραιτήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Η Ν. Γκαρά προαναγγέλλει παραιτήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη εβδομάδα.

Κ. Ζαχαριάδης: Ανακοίνωσε την ένταξή του στην ΕΛΑΣ

Την ένταξή του στην ΕΛΑΣ ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ρ. Δούρου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι στην επόμενη Βουλή»

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι στην επόμενη Βουλή γιατί πρέπει να ακούγεται η