Το ξεκίνημα της συνεδρίασης στην Ευρώπη, αναμένεται να αποκτήσει σταδιακά ενδιαφέρον καθώς χθες υπήρξαν ισχυρές κινήσεις κυρίως στη στερλίνα.

Αυξημένες διακυμάνσεις στις αγορές με την Ασία να κλείνει στο πράσινο παρά την αντιστροφή που πραγματοποίησε χθες η Wall Street. Το επενδυτικό συναίσθημα παραμένει εξαιρετικά εύθραυστο, καθώς η έναρξη της περιόδου εταιρικών αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική αστάθεια, δημιουργούν συνθήκες που δεν είναι θετικές στις αγορές. Το πετρέλαιο κινήθηκε ανοδικά για μια ακόμα συνεδρίαση και αυτό βοήθησε στο να υπάρξει ενισχυμένο θετικό συναίσθημα, ενώ σε κάθε περίπτωση το γεν και ο χρυσός στέλνουν το δικό τους μήνυμα στις αγορές. Το ξεκίνημα της συνεδρίασης στην Ευρώπη, αναμένεται να αποκτήσει σταδιακά ενδιαφέρον καθώς χθες υπήρξαν ισχυρές κινήσεις κυρίως στη στερλίνα.

  • Βελτίωση παρουσίασε ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στην Αυστραλία.
  • Σύμφωνα με δηλώσεις, κυβέρνηση και πιστωτές, επιδιώκουν την επίτευξη συμφωνίας μέχρι και τις 22 Απριλίου.

Ανάλυση αγοράς

S&P 500 – Άνοιγμα: 2.040 Υψηλό: 2.056 Χαμηλό: 2.032 Κλείσιμο: 2.032

12 04 16 spx

Θεαματική αντιστροφή και κλείσιμο στα χαμηλά ημέρας για τον αμερικανικό δείκτη, ο οποίος νοιώθει τη ζόρικη αντίσταση των πωλητών σε αυτά τα επίπεδα, ενώ και ο όγκος συναλλαγών έχει μειωθεί αισθητά. Οι τεχνικές ενδείξεις ROC, Vol. παραμένουν σε ένδειξη συναγερμού και για να υπάρξει ένα νέο ισχυρά πτωτικό κύμα θα πρέπει να δούμε ένα κλείσιμο κάτω από τις 2.026 μονάδες. Είναι εμφανές ότι υπάρχει μια διαδικασία ρευστοποιήσεων σε αυτά τα επίπεδα, αλλά δεδομένου ότι είμαστε σε περίοδο ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων, αναμένουμε αυξημένες διακυμάνσεις. Πιθανή αρνητική έκπληξη από κάποια μεγάλη εταιρία θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα μιας περισσότερο επιθετικής πτώσης.

Στηρίξεις             Αντιστάσεις

2.026                   2.045
2.015                   2.055
2.000                   2.070
1.980                   2.090

Facebook Comments