Συνάντηση Σαμαρά – Στουρνάρα με ΤΧΣ και τραπεζίτες

2 λεπτά ανάγνωση
14 Ιουλίου 2013

Με τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τις διοικήσεις των τεσσάρων συστημικών τραπεζών «Εθνική», «Eurobank», «Alpha» και «Πειραιώς», θα συναντηθεί σήμερα το πρωί (στις 10.00) ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται η υπογραφή της δεσμευτικής συμφωνίας μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της Eurobank, προκείμενου να περάσουν στην Τράπεζα το νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η Proton Bank.

Στη συνέχεια, στις 14:30, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννη Κασουλίδη.

Στις 18:00 ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

DBRS: Ψήφος εμπιστοσύνης στις ελληνικές τράπεζες

Νέα σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα δίνει η DBRS, έπειτα από την

Το αποτύπωμα της επενδυτικής βαθμίδας: Τα θετικά αποτελέσματα σε ομόλογα και μετοχές 1 χρόνο μετά

Στις αρχές του Αυγούστου 2023 γινόταν το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την

«Μαγνήτης» κεφαλαίων και πηγή υπεραξίας τα placements στο Χρηματιστήριο

Τα placements των ελληνικών εισηγμένων, με πρωταγωνιστή τον τραπεζικό κλάδο, έχουν αποδειχθεί «μαγνήτης» για