Στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισί στις 28/11

2 λεπτά ανάγνωση
23 Νοεμβρίου 2016

Ο Επίτροπος για τις Οικονομικές και Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Φορολογία και τελωνεία Πιέρ Μοσκοβισί, θα βρεθεί στην Αθήνα, στις 28 Νοεμβρίου και θα συμμετάσχει στις εργασίες του 27ου ετήσιου συνεδρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας», με τίτλο «H Ελλάδα και το διεθνές μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Μια ματιά στο μέλλον».

Το συνέδριο το διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2016 σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Επίτροπος θα είναι κεντρικός ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνει προς τιμήν του το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πόλεις των 15 λεπτών- Στο Ελληνικό δίνεται έμφαση στην καθημερινή λειτουργικότητα

Οι πόλεις των 15 λεπτών βρίσκονται στο προσκήνιο  στη συζήτηση για τον

Τράπεζα Πειραιώς: Σε περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων η παγκόσμια οικονομία

Με τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή να μετρά ήδη τρεις εβδομάδες και,

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ