Νέες παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο

1 λεπτό ανάγνωση
24 Αυγούστου 2017

Σε νέες παραβιάσεις προέβησαν τουρκικά μαχητικά στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Μάλιστα τέσσερα από αυτά ήταν οπλισμένα.

Συγκεκριμένα, τρεις σχηματισμοί, αποτελούμενος ο καθένας από δύο F-16, καθώς και ένα ελικόπτερο, προχώρησαν σε τέσσερις παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε 22 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου (οι τρεις από το ελικόπτερο)

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη: Στρατηγικός διάλογος με φόντο το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο

Η επικείμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη

Υποθαλάσσιο δίκτυο υψηλών ταχυτήτων στο Αιγαίο με τη συμβολή της COSMOTE

Τον σχεδιασμό, την μελέτη και κατασκευή επτά νέων υποθαλάσσιων υποδομών οπτικών ινών

Η απάντηση Μητσοτάκη στην κριτική Σαμαρά για Κύπρο αλλά και Αιγαίο – “Oι πιο πατριώτες σε μία κρίση θα ήταν οι πρώτοι που θα έβαζαν την ουρά στα σκέλια”

O πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη μετά