Αύξηση 3% των εξαγωγών τον Ιανουάριο

2 λεπτά ανάγνωση
12 Μαρτίου 2013

Αύξηση 1,9% στα 2.344 εκατ. ευρώ έναντι 2.299,4 εκατ. ευρώ σημείωσε συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατά το μήνα Ιανουάριο 2013 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2012.

Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατά το μήνα Ιανουάριο 2013 ανήλθε στο ποσό των 1.284,6 εκατ. ευρώ έναντι 1.247,2 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2012, παρουσιάζοντας αύξηση 3%.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατά το δωδεκάμηνο Φεβρουαρίου 2012 – Ιανουαρίου 2013 παρουσίασε μείωση 4,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Φεβρουαρίου 2011 – Ιανουαρίου 2012.

Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατά το δωδεκάμηνο Φεβρουαρίου 2012 – Ιανουαρίου 2013 παρουσίασε αύξηση 3,9% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Φεβρουαρίου 2011 – Ιανουαρίου 2012.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποίηση Moody’s για Ελλάδα: Ο κίνδυνος πολιτικής αστάθειας επιστρέφει

Σήμα κινδύνου για την ελληνική οικονομία εκπέμπει η Moody’s Analytics.

Η Ελλάδα εξετάζει νέα πρόωρη αποπληρωμή δανείων διάσωσης – Bloomberg

Η κυβέρνηση εξετάζει νέα πρόωρη αποπληρωμή δανείων διάσωσης το 2026, επιδιώκοντας περαιτέρω

UBS: Η Ελλάδα αντέχει το νέο ενεργειακό σοκ – Ανάπτυξη πάνω από την Ευρωζώνη παρά το πετρέλαιο

Ανθεκτική απέναντι στη νέα ενεργειακή κρίση εμφανίζεται η ελληνική οικονομία σύμφωνα με