Απώλειες 1,9% για τον DAX

1 λεπτό ανάγνωση
16 Απριλίου 2015

Με τις μεγαλύτερες απώλειες των τελευταίων τριών εβδομάδων έκλεισαν οι ευρωπαϊκοί δείκτες, με τους επενδυτές να προχωρούν σε κατοχύρωση κερδών μετά τα κέρδη των τελευταίων ημερών, ειδικά στα χρηματιστήρια της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Ο βρετανικός δείκτης FTSE 100 υποχώρησε κατά 0,52% στις 7.060 μονάδες, ο γερμανικός DAX κατέγραψε απώλειες 1,90% στις 11.999 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε πτωτικά κατά 0,58% στις 5.224 μονάδες.

Ο σύνθετος πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωσε απώλειες 0,76% στις 410,93 μονάδες, με τον κλάδο των χημικών βιομηχανιών να καταγράφει τη μεγαλύτερη πτώση στον δείκτη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί συμβαίνει στην Ευρώπη;

Αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη είναι ένα κοινωνικό ξέσπασμα με σαφή πολιτική

Η ΕΚΤ ανεβάζει τα επιτόκια στο 2,5% – Τί σημαίνει για αγορές, οικονομίες και δανειολήπτες

Σε νέα αύξηση των επιτοκίων προχώρησε, η ΕΚΤ.

ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές

Νέα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση εξασφάλισαν από κοινού η ΔΕΗ και η PPC blue