Οικονομικά ζόρια για τον Π. Πολάκη

MarketNews

Οικονομικά ζόρια για τον Π. Πολάκη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη; Κι  όμως.

Όπως έκανε γνωστό ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο εφαρμογής τελεσίδικης δικαστικής απόφασης με την οποία καταδικάστηκε  ο Π. Πολάκης για δυσφήμιση.

Ο κ. Πουλής αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης υποχρεούται να του καταβάλει 3.607 ευρώ, να διαγράψει από το προφίλ του στο Facebook την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση και να προβεί στη δημοσίευση της καταδικαστικής για αυτόν απόφασης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Προχώρησα στη συντηρητική Κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη, όπως ακριβώς προβλέπει ο Νόμος, στο πλαίσιο εφαρμογής της τελεσίδικης Δικαστικής απόφασης με την οποία καταδικάστηκε ως κοινός υβριστής, με αποκλειστικό στόχο να δυσφημίσει έμενα και την οικογένειά μου. Σύμφωνα με αυτήν, υποχρεούται να μου καταβάλλει το ποσό των 3.607€, να διαγράψει από το προφίλ του στο facebook την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση και να προβεί στη δημοσίευση της καταδικαστικής για αυτόν απόφασης.

Γιατί όπως ακριβώς ορίζεται σε αυτήν, θα πρέπει να μάθει να πληρώνει για τις ύβρεις του. Είναι δύσκολη η ζωή Παύλο για έναν υβριστή. Θα το καταλάβεις κάποια στιγμή, που θα πάει...».