Τέλος τα εμβόλια της AstraZeneca σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία

MarketNews

Τέλος τα εμβόλια της AstraZeneca σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία αναστέλλουν προσωρινά τη χρήση του εμβολίου τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca.

Αναστέλλεται η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca έπειτα από εισήγηση του Ινστιτούτου«Πάουλ Έρλιχ»

Η Γερμανία αναστέλλει τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca, ανακοίνωσε πριν από λίγο το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας, έπειτα από εισήγηση του Ινστιτούτου «Πάουλ Έρλιχ».

Η σύσταση του Ινστιτούτου, σύμφωνα με την BILD, γίνεται προκειμένου να διενεργηθούν περαιτέρω έρευνες, μετά και τις τελευταίες αναφορές παρενεργειών

Η Γαλλία αναστέλλει τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca μέχρι τη γνωμοδότηση του EMA (Μακρόν)

Η Γαλλία αποφάσισε σήμερα να “αναστείλει για προληπτικούς λόγους” τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca, εν αναμονή της γνωμοδότησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) , αύριο Τρίτη, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους επισήμανε πως “ελπίζει να ξαναξεκινήσει” γρήγορα ο εμβολιασμός με το εμβόλιο αυτό “εφόσον το επιτρέψει η γνωμοδότηση του ευρωπαϊκού οργανισμού”.

O ιταλικός οργανισμός φαρμάκων αποφάσισε, για προληπτικούς λόγους, να αναστείλει τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca

O ιταλικός οργανισμός φαρμάκων Αifa αποφάσισε ότι, για προληπτικούς λόγους, να αναστείλει τη χορήγηση του εμβολίου Αstrazeneca σε όλην τη χώρα.

Η απόφαση ελήφθη εν αναμονή της σχετικής οριστικής απόφασης της αρμόδιας ευρωπαϊκής αρχής, ΕΜΑ.