Σε διάταξη μάχης στήνοντας την εμπροσθοφυλακή τους για την προανακριτική που αφορά την υπόθεση Παππά, βρίσκονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε μια κρίσιμη και σύνθετη διαδικασία όπου τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την κάθε κοινοβουλευτική ομάδα θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην ΝΔ θα ρίξουν στην ‘μάχη’ ως μέλη της προανακριτικής τους βουλευτές: Κελέτση, Μαρκόπουλο, Πλεύρη, Άννα-Μανή Παπαδημητρίου, Χιωνίδη, Τσιγρή, Κατερίνα Παπακώστα, Τσαβδαρίδη, Νικολακόπουλο και Μπαρτζώκα.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση που παίζει τα ρέστα της ώστε να καταφέρει να βρεθεί στην αντεπίθεση, κάνοντας την μέγιστη προσπάθεια ώστε να αποφευχθεί νέα εσωστρέφεια και τριβές στην Κ.Ο. ,τον ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική θα εκπροσωπήσουν οι βουλευτές: Τζανακόπουλος, Πολάκης, Καλαματιανός, Τζάκρη σίγουρα, ενώ παίζεται η τελευταία θέση μεταξύ Χατζηγιαννάκη και Ραγκούση.

Αν ο Γιάννης Ραγκούσης δεν βρεθεί στα μέλη της προανακριτικής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τον ζήλο που δείχνει να υπερασπιστεί τον Νίκο Παππά η αιτία θα είναι μια και ξεκάθαρη. Η προηγούμενη παρουσία του στη συζήτηση στη Βουλή όπου βγήκε με πολύ υψηλούς τόνους να υπερασπιστεί τον νόμο Παππά που ο ίδιος κατακεραύνωνε το 2015 λέγοντας ότι θα πέσει και θα έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση Τσίπρας και Παππάς.

Κεγκέρογλου και Λιακούλη από το ΚΙΝΑΛ δεν του χαρίστηκαν, θυμίζοντας όλες τις παλιές του δηλώσεις, όταν έβγαινε ως αντιΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ και έλεγε τα χειρότερα για το κόμμα που σήμερα ανήκει, αμφισβητώντας ακόμα και την δημοκρατικότητα των νόμων που έφερνε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πάρτι έγινε επίσης στο διαδίκτυο με βιντεάκια και αναρτήσεις που έδειχναν τον Ραγκούση του 2015 και τον Ραγκούση του 2021. Κάπως έτσι στον ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν να ασχολούνται με το πως θα μαζέψουν τον διασυρμό Ραγκούση που συμπαρέσυρε το κόμμα και δεν άφησε να ακουστούν τα επιχειρήματα υπεράσπισης για τον Νίκο Παππά.

Αν τελικά ο Γ. Ραγκούσης βρεθεί εκτός προανακριτικής θα μιλάμε για το μεγαλύτερο προσωπικό του στραπάτσο, όσο βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ξανά στον αφρό.

Δεν είναι και λίγο κάθε φορά που μιλάς να ανησυχούν οι σύντροφοι σου, μην βγουν δηλώσεις σου από το παρελθόν που έλεγες τα ακριβώς αντίθετα…

Facebook Comments