Citi: Bλέπει εισροές 762,7 εκατ. σε 10 ελληνικές μετοχές του MSCI

1 λεπτό ανάγνωση
6 Νοεμβρίου 2013

Παραμονή της ανακοίνωσης σήμερα των μετοχών που θα συνθέσουν τον δείκτη MSCI Ελλάδας στην κατηγορία των αναδυόμενων αγορών και η Citi εκτιμά ότι οι μετοχές αυτές είναι οι ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Εθνική, ΔΕΗ, Πειραιώς, Alpha Bank, Jumbo, ΕΛΠΕ, Folli Follie και Τιτάν.

Όπως σημειώνει, οι εισροές που αναμένονται συνολικά στις ελληνικές μετοχές από τα passive και τα semi-passive funds είναι της τάξης των 762,7 εκατ. δολαρίων.

Συγκεριμένα για τον ΟΠΑΠ αναμένονται εισροές 48,3 εκατ. δολαρίων, στον ΟΤΕ 50,6 εκατ., στην Εθνική Τράπεζα 103,8 εκατ. , στη  ΔΕΗ 97,8 εκατ., στην Τράπεζα  Πειραιώς  89 εκατ., στην Alpha Bank 83,6 εκατ.,στην Jumbo 86,7 εκατ., σ τα ΕΛΠΕ 60,3 εκατ., στην Folli Follie 57 εκατ. και  85,6 εκατ. δολάρια στην Τιτάν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η UBS χαρτογραφεί τα trades στις ελληνικές τράπεζες

Η UBS εξετάζει εκ νέου τις ελληνικές συστημικές τράπεζες και δίνει βάρος

Χρηματιστήριο: Στάση αναμονής στις 2.374 μονάδες – Ξεχώρισαν ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ

Με περιορισμένες μεταβολές και διάθεση κατοχύρωσης κερδών κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στο ραντάρ των μεγάλων επενδυτών το Euronext Athens

Τα βλέμματα της παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας παραμένουν στραμμένα στη Μέση Ανατολή εν