Citi: Bλέπει εισροές 762,7 εκατ. σε 10 ελληνικές μετοχές του MSCI

1 λεπτό ανάγνωση
6 Νοεμβρίου 2013

Παραμονή της ανακοίνωσης σήμερα των μετοχών που θα συνθέσουν τον δείκτη MSCI Ελλάδας στην κατηγορία των αναδυόμενων αγορών και η Citi εκτιμά ότι οι μετοχές αυτές είναι οι ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Εθνική, ΔΕΗ, Πειραιώς, Alpha Bank, Jumbo, ΕΛΠΕ, Folli Follie και Τιτάν.

Όπως σημειώνει, οι εισροές που αναμένονται συνολικά στις ελληνικές μετοχές από τα passive και τα semi-passive funds είναι της τάξης των 762,7 εκατ. δολαρίων.

Συγκεριμένα για τον ΟΠΑΠ αναμένονται εισροές 48,3 εκατ. δολαρίων, στον ΟΤΕ 50,6 εκατ., στην Εθνική Τράπεζα 103,8 εκατ. , στη  ΔΕΗ 97,8 εκατ., στην Τράπεζα  Πειραιώς  89 εκατ., στην Alpha Bank 83,6 εκατ.,στην Jumbo 86,7 εκατ., σ τα ΕΛΠΕ 60,3 εκατ., στην Folli Follie 57 εκατ. και  85,6 εκατ. δολάρια στην Τιτάν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Axia-Alpha Finance: Αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά – Τι αλλάζει για τις μετοχές

Η αναβάθμιση της Ελλάδας από τη STOXX επιβεβαιώνει την πρόοδο της οικονομίας.

Ευρωπαϊκές μετοχές: Ράλι με… ρωγμές – Προειδοποίηση για πτώση έως 15% από BofA, επιφυλακτική στάση από Barclays

Οι ευρωπαϊκές αγορές καταγράφουν άνοδο, ωστόσο επενδυτικοί οίκοι προειδοποιούν ότι το ράλι

Τί φέρνει η αναβάθμιση της MSCI για το χρηματιστήριο και την οικονομία

Η απόφαση και της MSCI να αναβαθμίσει την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά στην κατηγορία των