Citi: Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί – εφικτό το κλείσιμο της γ΄ αξιολόγησης έως το τέλος του έτους

3 λεπτά ανάγνωση
28 Νοεμβρίου 2017

H Ένωση των Συμβολαιογράφων Αθήνας και Πειραιά αποφάσισε να αναστείλει την αποχή της από τους πλειστηριασμούς σπιτιών, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την έναρξη της πρώτης online διαδικασίας πλειστηριασμών την Τετάρτη, όπως είχε προγραμματιστεί, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα. Αυτό επισημαίνει σε νέο της report η Citigroup.

Όπως σημειώνει η Citi, η επανέναρξη των πλειστηριασμών είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι διεθνείς πιστωτές της Ελλάδας για να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση. Η ένωση αποφάσισε να ανακαλέσει τη δράση της μέχρι στιγμής και να επανεξετάσει την κατάσταση στις αρχές Φεβρουαρίου 2018.

Παράλληλα, η Citi αναφέρει ότι εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η επιστροφή των επικεφαλής των αποστολών των Θεσμών στην Αθήνα σήμερα αποτελεί ένα “σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος”.

Ελευθερία Κούρταλη

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Citi: Η Ελλάδα στις ελάχιστες χώρες με ουσιαστική στήριξη απέναντι στο πετρέλαιο

Σοβαρούς κινδύνους για την οικονομία της Ευρωζώνης και τα δημοσιονομικά σχέδια των

Risk assets χρυσός και πετρέλαιο – Τί βλέπουν Jefferies, Citi και UBS

Σε ένα εξαιρετικά εύθραυστο γεωπολιτικό και οικονομικό περιβάλλον κινούνται πλέον οι διεθνείς

Citi: Υψηλές και ασταθείς οι τιμές ρεύματος στην Ελλάδα έως το 2030 – Τί βλέπει για τη ΔΕΗ

Δομικά υψηλές και σημαντικά πιο ασταθείς σε σχέση με τη Δυτική Ευρώπη