Credit Agricole: Πουλήστε κάθε ράλι πάνω από τα 1,3300

2 λεπτά ανάγνωση
25 Αυγούστου 2014

Οι ανοδικές κινήσεις στο ευρώ θα πρέπει να αποτελούν ευκαιρίες για νέες πωλήσεις καθώς οι προσδοκίες για νέες ενέργειες από την ΕΚΤ αυξάνονται. Η σημαντικότερη ανακοίνωση αναμένεται να είναι ο πληθωρισμός για τον Αύγουστο, ο οποίος αναμένεται αδύναμος δεδομένου ότι η ανάπτυξη είναι υποτονική, σημειώνει η CA.

Οι επενδυτές θα πρέπει να παραμείνουν απαισιόδοξοι για την ισοτιμία EUR/USD, αλλά την τρέχουσα εβδομάδα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ένα short squeeze. Μια τέτοια ενέργεια θα είναι βραχυπρόθεσμης δυναμικής και η CA συνιστά νέες πωλήσεις πάνω από τα 1,3300.

Εκτός από το EUR/USD, η CA προτιμά πωλήσεις του ευρώ έναντι του AUD.

Με μεγάλα κέρδη η σύσταση της Credit Agricole

Την περασμένη εβδομάδα, η CA πέτυχε το στόχο της στα 1,3300 με αποτέλεσμα το short από τα 1,3780 να της αποφέρει κέρδη 480 pips.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή «εξαφανίζει» τα ασφαλή επενδυτικά καταφύγια

Ο πόλεμος στο Ιράν και το παγκόσμιο ενεργειακό σοκ αλλάζουν εκ νέου

Ευρώ: Προς τη χειρότερη επίδοση διετίας – Πτώση έως 1,13 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται σε τροχιά σημαντικής υποχώρησης, καταγράφοντας τη χειρότερη τριμηνιαία επίδοση

Ελβετικό φράγκο: Νέες επιβαρύνσεις και «ανάσα» έως 50% με ρύθμιση

Ένα νέο κύμα πιέσεων πλήττει τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο.