Γιατί δεν τους δένετε στο κατάρτι;

3 λεπτά ανάγνωση
25 Σεπτεμβρίου 2013

Η φωτογραφική τροπολογία, που έχει στόχο να παρεμποδίσει με νομοθετικό εξαναγκασμό την αλλαγή έδρας της Βιοχάλκο, δείχνει την καταστροφική για τη χώρα νοοτροπία της κυβέρνησης έναντι της επιχειρηματικότητας.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι επενδυτές δεν πρόκειται ποτέ να έρθουν σε μια χώρα, το πολιτικό σύστημα της οποίας  παρεμποδίζει με φωτογραφικές τροπολογίες τις νόμιμες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Αντί να επιδιώξει να κρατήσει τις επιχειρήσεις, αίροντας -μέρος έστω- των λόγων που τις διώχνουν (χρηματοδότηση, φορολογία, τιμές ενέργειας), επιχειρεί με νομικές ακροβασίες να τις δέσει πισθάγκωνα στο κατάρτι. Να τις βλέπουν οι υποψήφιοι επενδυτές και να φεύγουν μακριά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υψηλή ανεργία και τις τιμές της δημόσιας περιουσίας που τώρα εκποιείται.

Άραγε πώς θα αντιμετωπίσει την πιθανότητα αδιεξόδου της επιχείρησης λόγω της παρεμπόδισης των ενεργειών της; Με κρατικοποίηση;

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,
Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει