Νονά έγινε η Σία Κοσιώνη – βάφτισε το παιδί του Γιάννη Ντσούνου

3 λεπτά ανάγνωση
27 Σεπτεμβρίου 2021

Νονά έγινε η Σία Κοσιώνη το πρωί της Κυριακής βαφτίζοντας την κόρη του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Γιάννη Ντσούνου και της συζύγου του, Μαρίνας που πήρε τα ονόματα Ελεονώρα – Παρασκευή.

«Μεγάλη μου τιμή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το παρασκήνιο, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει πίσω από αυτή τη βάφτιση. Η ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού έγινε στο σπίτι μου. Κάπως το σπίτι μου είχε βγει τυχερό για τον Γιάννη και τη Μαρίνα κι έτσι είπαμε πως το δεύτερο παιδί τους θα το βαφτίσω εγώ», είπε η Σία Κοσιώνη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open.

«Ούτως ή άλλως με τον Γιάννη Ντσούνο είμαστε μία οικογένεια, καθώς είμαστε 15-16 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τώρα γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα. Δεν είναι η πρώτη μου φορά ως νονά, αλλά κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό. Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σία Κοσιώνη.

«Βοηθός» της στη βάφτιση ήταν ο γιος της Δήμος, ενώ τους καμάρωνε ο πατέρας του και σύζυγός της δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ μετά από 20 χρόνια

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη δημοσιογράφο

Η απόφαση της Σ. Κοσιώνη να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ;

Το παρασκήνιο και το κρίσιμο ραντεβού που οδηγεί στο «διαζύγιο» Κοσιώνη –

Χρήστος Κούτρας – Γιάννης Ντσούνος: Θα δίνουν τη νέα σεζόν… πάσα στον Πορτοσάλτε;

Ο Χρήστος Κούτρας κα ο Γιάννης Ντσούνος απαντούν αν θα αντικαταστήσουν τον