Ο Τσίπρας στηρίζει τον Παππά μέχρι τέλους

2 λεπτά ανάγνωση
29 Ιανουαρίου 2021

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Θέσεων για τον προγραμματικό διάλογο, ανέδειξε μια λεπτομέρεια με ξεχωριστή σημασία.

Συγκροτήθηκε επιτροπή 6 μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Γιώργο Σταθάκη που θα αναλάβει να ενσωματώσει τις όποιες προσθήκες ώστε να έρθει για τελική έγκριση το κείμενο στη συνεδρίαση της επόμενης Παρασκευής.

Η επιτροπή αποτελείται εκτός του Γιώργου Σταθάκη, από τους Αντώνη Λιάκο, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Έφη Αχτσιόγλου και Νίκο Παππά.

Η συμμετοχή του Νίκου Παππά έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε άλλη γιατί ο τομεάρχης υποδομών επελέγη ενώ είναι ανοιχτός ο φάκελος Καλογρίτσα που τον αφορά και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν τον εγκαταλείπει. Χέρι-χέρι βαδίζουν μέχρι τέλους. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Opinion Poll: Στο 30,5% η ΝΔ – Το 66,2% δεν θα ψηφίσει το κόμμα Τσίπρα – “Όχι” και για Καρυστιανού το 57,9%

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει κυρίαρχη του πολιτικού σκηνικού με ποσοστά εκτίμησης ψήφου

ALCO: Σαφές προβάδισμα της ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας και Ελληνική Λύση

Σαφές προβάδισμα καταγράφει για τη Νέα Δημοκρατία με 23,5% η δημοσκόπηση της

Α. Πορτοσάλτε για Σ. Φάμελλο: «Ένας φουκαράκος, απελπισμένος – Ένα κόμμα που δεν υπάρχει»

Ο Άρης Πορτοσάλτε χαρακτήρισε τον Σωκράτη Φάμελλο «έναν φουκαράκο, απελπισμένο», ενώ υποστήριξε