Οριακή άνοδος για την Ευρώπη

1 λεπτό ανάγνωση
14 Νοεμβρίου 2014

Με οριακά θετικά πρόσημα έκλεισαν τελικά οι ευρωπαϊκοί δείκτες, καθώς η πτώση του ενεργειακού κλάδου και των μετοχών που συνδέονται με την πορεία των εμπορευμάτων, αντιστάθμισε την άνοδο των εταιρειών μέσων επικοινωνίας.

Ο βρετανικός δείκτης FTSE 100 κατέγραψε άνοδο 0,29% στις 6.654 μονάδες, ο γερμανικός DAX ^GDAXI+0,05% ενισχύθηκε κατά 0,05% στις 9.253 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε με κέρδη 0,35% στις 4.202 μονάδες.

Ο σύνθετος πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx Europe 600 σημείωσε απωλειες 0,07% στις 335,63 μονάδες, κλείνοντας με οριακά κέρδη την εβδομάδα. Σήμερα από τους 18 δυτικοευρωπαϊκούς δείκτες οι 10 έκλεισαν με απώλειες.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί συμβαίνει στην Ευρώπη;

Αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη είναι ένα κοινωνικό ξέσπασμα με σαφή πολιτική

Η ΕΚΤ ανεβάζει τα επιτόκια στο 2,5% – Τί σημαίνει για αγορές, οικονομίες και δανειολήπτες

Σε νέα αύξηση των επιτοκίων προχώρησε, η ΕΚΤ.

ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές

Νέα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση εξασφάλισαν από κοινού η ΔΕΗ και η PPC blue