Προφυλακίστηκαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

3 λεπτά ανάγνωση
16 Σεπτεμβρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, μετά την ολοκλήρωση μιας πολύωρης ανακριτικής διαδικασίας λίγο μετά τις 06:30.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επέμειναν στους αρχικούς ισχυρισμούς τους.

Ειδικότερα, υποστήριξαν ότι ο τραγουδιστής υπέστη ανακοπή στις 16:15, ενώ οι ίδιοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ στις 16:21. Παράλληλα, απέδωσαν ευθύνες στους διασώστες για όσα ακολούθησαν. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι τα στοιχεία της δικογραφίας δικαιολογούν την προσωρινή κράτησή τους.

Πλέον, η έρευνα στρέφεται στο ακριβές χρονικό των κρίσιμων λεπτών, στις ενέργειες του ιατρικού προσωπικού και στον χρόνο ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ. Επιπλέον, οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν τις καταθέσεις, τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα ιατρικά δεδομένα, προκειμένου να αποσαφηνίσουν πλήρως τις συνθήκες του θανάτου.

Οι κατηγορίες δεν συνιστούν απόδειξη ενοχής, καθώς την τελική κρίση θα διατυπώσει το αρμόδιο δικαστήριο.

Πηγή φωτό: ΣΚΑΙ.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχαιμία του μυοκαρδίου, επιβαρυμένη καρδιά και πνευμονικό οίδημα «δείχνουν» οι ιστολογικές του Γ. Μαζωνάκη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι ιστολογικές εξετάσεις του Γιώργου Μαζωνάκη δείχνουν

Η δύσκολη αλήθεια πίσω από το «πού ήταν το κράτος;»

Η υπόθεση Μαζωνάκη κυριαρχεί ξανά στην τηλεοπτική επικαιρότητα και ανοίγει μια γνώριμη

Α. Γεωργιάδης: «Ο Μαζωνάκης πέθανε από μια απάτη, λυπάμαι για αυτό»

Νέα παρέμβαση για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη έκανε ο υπουργός