ΣΚΑΪ

Α. Αλαβάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διεφθαρμένο κόμμα γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό

«Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα, ήταν πλήρης αποτυχία» είπε για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο Άλεκος Αλαβάνος προσθέτοντας ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και της κοινωνίας δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλος μας με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Έρευνα PULSE: Αναγκαίες οι πρόωρες εκλογές για τη βελτίωση της οικονομίας λέει το 47%

Απαισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας εμφανίζονται οι Έλληνες σε έρευνα της εταιρείας PULSE για λογαριασμό του ΕΒΕΑ. Μάλιστα οι περισσότεροι δηλώνουν ότι τα οικονομικά τους δεν έχουν βελτιωθεί μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

Κούγιας: «Το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού και των διωκτικών αρχών έχει πέσει πολύ χαμηλά»

«Το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού και των διωκτικών αρχών έχει πέσει πολύ χαμηλά... Ευτυχώς είναι ψηλά το επίπεδο των δικαστικών αρχών» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στον απόηχο του φιάσκου με το κύκλωμα χρυσού.

Κούγιας για ενεχυροδανειστή: «Κάποιοι παραπλάνησαν δύο υπουργούς κι αυτοί τον Τσίπρα»

Όσον αφορά την υπόθεση του χρυσού, ο κ.Κούγιας ως συνήγορος του ενεχυροδανειστή δήλωσε ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να εκμεταλλευθούν το θέμα πολιτικά και κάποιοι για την καριέρα τους. «Με υποψίες δεν καταδικάζονται» επισήμανε για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση.

Κουτεντάκης: «Οι δημοσιονομικές δεσμεύσεις είναι συγκεκριμένες και πρέπει να τηρηθούν»

«Οι δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας είναι συγκεκριμένες, και δεν υπάρχει περιθώριο να μην τηρηθούν» τονίζει σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, Φραγκίσκος Κουτεντάκης, δύο μέρες πριν από την κατάθεση του νέου προϋπολογισμού.

Κορινθία: Η ανασκαφική αξίνα έφερε στο φως την Αρχαία Τενέα

Οικιστικά κατάλοιπα της αρχαίας Τενέας εντοπίστηκαν πρώτη φορά στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Αρχαίας Τενέας, με φορέα τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, υπό την διεύθυνση της δρος Έλενας Κόρκα, επίτιμης γενικής διευθύντριας.