Stoxx 600: Μηνιαίες απώλειες 2,8%

2 λεπτά ανάγνωση
30 Ιουνίου 2017

Σε αρνητικό έδαφος τερμάτισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ σε επίπεδο μήνα ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 γνώρισε “βουτιά” της τάξεως του 2,8%.

Την Παρασκευή, ειδικότερα, ο Stoxx 600 έκλεισε με πτώση 0,34%, με τις μετοχές από τον κλάδο της τεχνολογίας να είναι μεταξύ εκείνων με τις χειρότερες επιδόσεις, έπειτα από την άσχημη εικόνα της Πέμπτης στο ταμπλό της Wall Street.

O βρετανικός FTSE 100 υποχώρησε κατά 0,51%, ενώ ο γαλλικός CAC 40 σημείωσε απώλειες 0,65% και ο γερμανικός DAX κατέγραψε πτώση 0,73%. Στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB έχασε 0,58%, ο ισπανικός IBEX 35 “διολίσθησε” κατά 0,82% και ο πορτογαλικός PSI 20 ενισχύθηκε κατά 0,22%.

Όσον αφορά στον Ιούνιο, πέρα από τις απώλειες 2,8% του Stoxx 600, στη Γαλλία ο CAC 40 υποχώρησε κατά 2,9%, ενώ και ο FTSE 100 στη Βρετανία, έχασε 2,8%. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Bull market στην Ευρώπη – «Βλέπει» ράλι 15% στον Stoxx 600

Η UBS βλέπει πλέον μια πολύ ισχυρότερη επενδυτική ιστορία στις ευρωπαϊκές μετοχές.

Συνέχεια του ράλι ή απότομη διόρθωση; Μάχη των ταύρων με τις Κασσάνδρες για το μέλλον των αγορών

Ένα από τα μεγάλα παράδοξα των τελευταίων ετών είναι πως οι αγορές

BofA: Οι αγορές αγνοούν τέσσερις μεγάλες απειλές – Έρχεται διόρθωση στην Ευρώπη

Η Bank of America βλέπει μια παράδοξη εικόνα στις διεθνείς αγορές.