Τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο υποδέχτηκε στο πλατό του “Πρωινού” ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας παραχώρησε μία συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στον γιο του, στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και στην επιλογή του να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε την πρόταση στον γιο του για τις ευρωεκλογές.

 

“Εγώ ξέρεις ότι είμαι αντίθετος με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τι Κασσελάκης, τι Μητσοτάκης, εδώ πέφτεις κατευθείαν στην πραγματικότητα με τον Κασσελάκη. Δεν μου άρεσαν αυτά που έκανε ο Κασσελάκης και έτσι όπως είναι, ήμουν κατά. Όχι με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, θα πάω και εγώ να γελάσω. Είμαι κατά των παιδιών και με τις παρουσίες και με τις υπερβολές αυτές και τα ντυσίματα τα παρδαλά. Ε, με αυτά είμαι κατά, δεν τα θέλω, δεν έχω γνωρίσει τον Κασσελάκη από κοντά” απάντησε αρχικά.

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: “Με τις αδερφές ήμουν από τον καιρό… Ναι, με τους ομοφυλόφιλους, το ίδιο είναι, μου ξέφυγε, συγγνώμη, δεν έχω καμία αντίρρηση. Έχω πολλούς φίλους αξιοπρεπείς, ικανούς, οι οποίοι έχουν μία μαγκιά καλύτερη και δυνατότερη από αυτήν που έχουν οι δήθεν μάγκες, δεν έχω καμία αντίρρηση με αυτούς”.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ωστόσο: “Καταδικάζω αυτό. Αλλά, έχω μία εμπιστοσύνη στον γιο μου, τον πιστεύω τον Νάσο. Για να πάρει την απόφαση αυτή, κάτι καλό είδε”.

Πηγή: Yupiii.gr

Facebook Comments