Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος

2 λεπτά ανάγνωση
11 Νοεμβρίου 2024

Την παραίτησή του από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλλε ο Γιώργος Γαβρήλος, ο οποίος παραμένει ωστόσο στην ΚΟ του κόμματος.

Ο κ. Γαβρήλος ανακοίνωσε σε δήλωσή του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι συνάντησε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να μην συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από τις θέσεις ευθύνης που του είχαν ανατεθεί από την ΚΟ.

“Επισκέφθηκα τον Νίκο Παππά για να του πω ότι δε θα συνεχίσω να ασκώ τα κοιν καθήκοντα από τις θέσεις ευθύνης που με είχε ορίσει η ΚΟ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια μου για το λάθος που συντελέστηκε στο κόμμα τους δύο τελευταίους μήνες” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ. Φάμελλος: «Να δώσουμε μια πρόταση για να φύγει η κυβέρνηση διαφθοράς του Μητσοτάκη»

Η τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου, με χαρακτηρισμούς περί «κυβέρνησης διαφθοράς», εγείρει ερωτήματα

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου