Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος

2 λεπτά ανάγνωση

Την παραίτησή του από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλλε ο Γιώργος Γαβρήλος, ο οποίος παραμένει ωστόσο στην ΚΟ του κόμματος.

Ο κ. Γαβρήλος ανακοίνωσε σε δήλωσή του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι συνάντησε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να μην συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από τις θέσεις ευθύνης που του είχαν ανατεθεί από την ΚΟ.

“Επισκέφθηκα τον Νίκο Παππά για να του πω ότι δε θα συνεχίσω να ασκώ τα κοιν καθήκοντα από τις θέσεις ευθύνης που με είχε ορίσει η ΚΟ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια μου για το λάθος που συντελέστηκε στο κόμμα τους δύο τελευταίους μήνες” δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Φαραντούρης: «Δεν σκοπεύω να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές»

«Μην προεξοφλούμε “κυοφουρούμενα” κόμματα και πρωτοβουλίες», τονίζει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Φαραντούρης,

Κ. Μπάρκας: «Καιρό τώρα δεν είναι “sexy” ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας έχει απήχηση- μιλάει πολιτικά»

Ο Κώστας Μπάρκας αποτύπωσε με ωμό ρεαλισμό την κατάσταση στον χώρο της

Opinion Poll: Στο 30,2% στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ – Μακράν πρώτος στην καταλληλότητα ο Κ. Μητσοτάκης με 29%

Η Ν.Δ ανεβαίνει κατά 0.5% σε σχέση με την έρευνα του Ιανουαρίου,