Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

20 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής – 2 αγνοούμενοι

4 λεπτά ανάγνωση
18 Νοεμβρίου 2017

Τη σορό ενός ακόμα θύματος των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη δυτική Αττική, εντόπισαν άνδρες της ΕΜΑΚ κοντά στο αμαξοστάσιο, στη Μάνδρα Αττικής. Χθες, ένας ακόμη νεκρός είχε βρεθεί σε κοντινό σημείο. 

Πρόκειται για 70χρονο άνδρα που αγνοείτο από την Τετάρτη το πρωί. Δύο άνθρωποι παραμένουν ακόμη αγνοούμενοι. 

Συνολικά, 20 άνθρωποι έχουν επιβεβαιωμένα χάσει τη ζωή τους από τη νεροποντή, που «βύθισε» την Τετάρτη τις περιοχές Μάνδρα Αττικής, Μαγούλα και Νέα Πέραμο, προκαλώντας παράλληλα των τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων και εκτεταμένες υλικές καταστροφές σε χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. 

 Νωρίτερα:

Δύο ακόμα σοροί ανδρών που βρέθηκαν στον κόλπο της Ελευσίνας ανεβάζουν στους 19 τον αριθμό των νεκρών από τη θεομηνία που έπληξε την Τετάρτη την Δυτική Αττική. Η σορός ακόμα ενός άνδρα είχε βρεθεί νωρίτερα σήμερα στην Μάνδρα Αττικής.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 29, 38 και 59 ετών αναγνωρίστηκαν. Ο ένας εξ αυτών είναι ο κυνηγός που αγνοείτο από την Τετάρτη.

Το πτώμα που βρέθηκε στη Μάνδρα Αττικής, εντοπίστηκε σε αποθήκη βαρέων μηχανημάτων, στον επαρχιακό δρόμο Ελευσίνας-Θήβας.

Οι αρχές διαπίστωσαν και διαρροή αερίου από το σημείο και απομάκρυναν για λόγους ασφαλείας τους δημοσιογράφους από το κτήριο.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Ισπανία: 39 νεκροί, 73 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό δύο τρένων υψηλής ταχύτητας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη νότια Ισπανία, στο οποίο ενεπλάκησαν δυο συρμοί υψηλής ταχύτητας,