Microsoft: Τον Αύγουστο η επιστροφή του Start Menu στα Windows

2 λεπτά ανάγνωση
24 Απριλίου 2014

Το Start Menu θα επιστρέψει αναβαθμισμένο στα Windows τον προσεχή Αύγουστο, όπως αναφέρει το site τεχνολογίας «The Verge» επικαλούμενο πηγές από την Microsoft.

Το Start Menu, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Windows 95, αποσύρθηκε από την εταιρεία με τα Windows 8.

Γεγονός που δυσαρέστησε πολλούς χρήστες, οι οποίοι ζήτησαν από την Microsoft να το επαναφέρει.

Ο αμερικανικός κολοσσός επιβεβαίωσε τον προηγούμενο μήνα στο συνέδριο προγραμματιστών BUILD ότι θα επαναφέρει το χαρακτηριστικό στα Windows 8.

Παρουσίασε δε και τη νέα του μορφή, καθώς το νέο Start Menu θα περιλαμβάνει και «ζωντανά πλακίδια» (live tiles) από το μοντέρνο περιβάλλον χρήσης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το «The Verge», με τη νέα αναβάθμιση, οι εφαρμογές για το μοντέρνο περιβάλλον χρήσης (Modern UI) θα μπορούν για πρώτη φορά να προβληθούν στο desktop, «τρέχοντας» η καθεμία μέσα στο δικό της παράθυρο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

AI και αγορές: Επανάσταση ή νέα φούσκα στις τεχνολογικές μετοχές;

Στο επίκεντρο των αγορών βρίσκονται οι τεχνολογικές μετοχές.

Η φούσκα της Τεχνητής Νοημοσύνης AIτεντώνεται όλο και περισσότερο

Θα σκάσει; Μάλλον ναι. Θα ξαναζήσουμε τον κύκλο της dot-com, αλλά αυτή

Eurobank & Fairfax Digital: Στρατηγική συνεργασία με EY και Microsoft για την επιτάχυνση της υιοθέτησης Αgentic AI στον τραπεζικό κλάδο

H Eurobank, στο πλαίσιο της στρατηγικής της συνεργασίας με την Fairfax Digital