Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές η Μαρία Ρεπούση

2 λεπτά ανάγνωση
7 Ιανουαρίου 2015

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις εκλογές με κανένα συνδυασμό ανακοίνωσε η μέχρι τώρα βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

Σε δήλωσή της η κ. Ρεπούση αναφέρει ότι υποστήριξε τους τελευταίους μήνες την προοπτική διακυβέρνησης της χώρας σε προοδευτική κατεύθυνση μέσω της προγραμματικής συμφωνίας πολιτικών δυνάμεων της αριστεράς και της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας.

«Η σύγκλιση αυτή θα μπορούσε να απεικονιστεί σ΄ ένα ευρύ ψηφοδέλτιο με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ και της πολιτικής οικολογίας, αλλά το σχέδιο απέτυχε.

Η αριστερά δεν κατάφερε να υπερβεί τον κατακερματισμό της και να επιχειρήσει συγκλίσεις που υπερβαίνουν τις εσωκομματικές ισορροπίες για το καλό του τόπου.»

Η κ. Ρεπούση δηλώνει ότι παραμένει ενεργή πολίτης και πως θα παρακολουθεί τα τρέχοντα πολιτικά πράγματα από σχετική απόσταση

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια θα κυριαρχήσει;

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος δημόσιας έκθεσης για να γίνει φανερό ότι η Μαρία

Από τα Ιωάννινα η εκκίνηση της «γαλάζιας μηχανής» ενόψει 2027

Σε φάση πλήρους κινητοποίησης περνά από σήμερα ο κομματικός μηχανισμός της Νέας

Μπ. Παπαδημητρίου: «Αν δεν ενωθεί η αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης θα κάνει εκλογική εκδρομή»

Η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου κινείται για ακόμη μία φορά στη σφαίρα