Σκουρλέτης: “Ο Πρωθυπουργός έμαθε για νεκρούς αφότου έφυγαν οι κάμερες

2 λεπτά ανάγνωση
30 Ιουλίου 2018

“Ο Πρωθυπουργός έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς αφότου έφυγαν οι κάμερες από το επιχειρησιακό κέντρο την περασμένη Δευτέρα”. Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος χαρακτήρισε αστήρικτη και καθόλου σοβαρή την κατηγορία της ΝΔ ότι η κυβέρνηση απέκρυψε τα θύματα.

“Μόλις επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξημερώματα και ενημέρωσε για τους νεκρούς” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν θα άλλαζε κάτι αν η ενημέρωση γινόταν μία ώρα νωρίτερα η μία ώρα αργότερα. Ο Υπουργός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι εξετάζεται η αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας σε Υφυπουργείο, κάνοντας λόγο για επανασχεδιασμό.

Διέψευσε επίσης ότι η Μαραθώνος έκλεισε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως είπε, η Λεωφόρος έκλεισε για 15 την ώρα που η φωτιά περνούσε το δρόμο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Αθ. Τσόκας (ομάδα Σοφών): «Η Μαρία της Ελλάδας μας στις επικείμενες εκλογές θα στεφθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Τη συμμετοχή του στην ομάδα των σοφών που έχει συγκροτήσει η Μαρία