Μη ξεχνάτε…οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια -δεν υπήρχαν γάτες-σκύλοι -φέραμε την κανονικότητα

3 λεπτά ανάγνωση
1 Μαρτίου 2019

Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει. Αυτό ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ο Τάσος Πετρόπουλος, όπου παρακολουθούσαν μαθητές από τα θεωρεία. 

Την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%.  Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν», ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος και ενημέρωσε τους μαθητές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αγώνα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός. Είχαμε πλήρη κατάρρευση της οικονομίας και εκατομμύρια ζούσαν κάτω από όριο φτώχειας. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε τις αιτίες που με αντίξοες συνθήκες η δική μας κυβέρνηση κλήθηκε να αντιμετωπίσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι βουλευτές, οι γκρίζες ζώνες και το νέο πολιτικό καταφύγιο

Υπάρχει μια κατηγορία πολιτικών που αυτή την περίοδο κοιμάται και ξυπνά με

Αίρεται η ασυλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Με ευρύτερη πλειοψηφία εγκρίθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής τα δύο δικαστικά αιτήματα

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Άρση ασυλίας εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με τη