Bank of America: Κατέγραψε κέρδη $3,18 δισ. στο δ΄ 3μηνο του 2013

2 λεπτά ανάγνωση
15 Ιανουαρίου 2014

Η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα Bank of America κατέγραψε κέρδη 3,18 δισεκ. δολαρίων στο τέταρτο τρίμηνο του 2013, λόγω της μεγάλης μείωσης των προβλέψεων της για επισφαλή δάνεια.

Τα κέρδη αυτά, που αντιστοιχούν σε 29 σεντς ανά μετοχή, είναι οκταπλάσια από τα κέρδη 367 εκατ. δολαρίων που είχε σημειώσει η τράπεζα στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, τα οποία είχαν επηρεασθεί από πρόστιμα ύψους περίπου 5 δισεκ. δολαρίων σχετικά με στεγαστικά δάνεια.

«Τα κεφάλαια και η ρευστότητα βρίσκονται σε επίπεδα ρεκόρ, οι πιστωτικές ζημίες είναι σε ιστορικά χαμηλά, οι πρωτοβουλίες μας για μείωση δαπανών είναι εντός στόχων και αποφέρουν σημαντικές εξοικονομήσεις και οι εργασίες μας δείχνουν καλή δυναμική», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομικός αξιωματούχος της τράπεζας. Οι προβλέψεις της τράπεζας για πιστωτικές ζημιές μειώθηκαν σε 336 εκατ. δολάρια από 2,2 δισεκ. δολάρια στο τέταρτο τρίμηνο του 2012.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρή χρονιά για τη Dimand ΑΕ το 2025

Ιδιαίτερα θετική πορεία κατέγραψε η Dimand ΑΕ για το 2025, επιβεβαιώνοντας τη

ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων για το 2025 με προσαρμοσμένο EBITDA στα €2 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,45 δισ.

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις για ένα ακόμη έτος επιτυγχάνοντας τους στόχους

Allwyn: Ισχυρή κερδοφορία το 2025 με έσοδα €4,11 δισ. και EBITDA €1,58 δισ.

Η Allwyn International ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα για το 2025.