O Άπατου σκηνοθετεί την αυτοβιογραφία του Πιτ Ντέιβιντσον ως μια σύγχρονη, ωμή, γλυκόπικρη κομεντί ενηλικίωσης,το νεανικό ρομαντικό δράμα του Ρότζερ Καμπλ, που βασίζεται στο μπεστ σέλερ της Άννα Τοντ βρίσκει τους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες και η εναλλακτική υπερηρωική περιπέτεια -με έντονα στοιχεία τρόμου και σασπένς- του Τζος Μπουν είναι μερικές από τις ταινίες της εβδομάδας.

Η Τέχνη της Ενηλικίωσης

Ο Σκοτ ένας αργόσχολος νεαρός με τραυματικές μνήμες, αρνείται να ξεπεράσει τον προ ετών θάνατο του πυροσβέστη πατέρα του. Όταν όμως η μητέρα του ερωτευτεί έναν νεότερο συνάδελφό του, θα αναγκαστεί να κάνει τα πρώτα, επώδυνα βήματά του προς μια ανεξάρτητη ζωή.

Σκηνοθεσία: Τζαντ Άπατοου με τους: Μπελ Πόουλι, Μαρίζα Τομέι, Πιτ Ντέιβιντσον

After 2: Μετά τη Σύγκρουση

Ένα μυστικό που αφορά το παρελθόν του Χάρντιν σοκάρει την Τέσα, η οποία νιώθει όλο και περισσότερο παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη και πιθανόν ριψοκίνδυνη σχέση.

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Καμπλ με τους: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίροου Φάινς Τίφιν, Λουίζ Λόμπαρντ

Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι

Τέσσερις νεαροί μεταλλαγμένοι κρατούνται σε απομονωμένο νοσοκομείο υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Μία από τις γιατρούς που τους παρακολουθεί, πιστεύει πως συνιστούν κίνδυνο για τους εαυτούς τους αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, την ώρα που προσπαθεί να τους μάθει να χειρίζονται σωστά τις ξεχωριστές δυνάμεις τους. Όταν μια πέμπτη μεταλλαγμένη φτάνει στο νοσοκομείο και ενώνεται με τους υπόλοιπους, τότε αρχίζουν να συμβαίνουν μια σειρά από παράξενα και επικίνδυνα περιστατικά.

Σκηνοθεσία: Τζος Μπουν με τους: Άνια Τέιλορ – Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Άλις Μπράγκα, Μέιζι Γουίλιαμς

Όταν Έγινα Πλούσιος

Άνεργος κι έτοιμος να χωρίσει με τη γυναίκα που αγαπάει, η οποία φλερτάρει μ’ έναν παλιό του συμμαθητή, ο Σάντι κερδίζει 20 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο. Για να μη μοιραστεί τα χρήματα, αρχίζει να κάνει διπλή ζωή μέχρι να βγει το διαζύγιο, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνα δύσκολο.

Σκηνοθεσία: Άλβαρο Φερνάντεζ Αρμέρο με τους: Άλεξ Γκαρσία, Αλεχάντρα Χιμένες, Γιόρντι Σάντσεζ, Αντριάν Λάστρα

 

Facebook Comments