Barclays: Μοιράζει μπόνους ύψους 4 δισ. δολαρίων!

1 λεπτό ανάγνωση
6 Φεβρουαρίου 2014

Η βρετανική τράπεζα Barclays θα πληρώσει έως 2,4 δισ. στερλίνες (3,9 δισ. δολ.) σε bonus για το 2013 στο προσωπικό της, σύμφωνα με είδηση του Sky News, που, αν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Την ίδια ώρα που η τράπεζα ετοιμάζεται να πληρώσει τα «παχιά» bonus (αυξημένα σε σύνολο 11% από πέρσι), ζητεί από τους μετόχους σχεδόν 6 δισ. στερλίνες για τόνωση των κεφαλαίων της.

Η Barclays θα κοινοποιήσει τις λεπτομέρειες των αμοιβών την Τρίτη, μαζί με τα ετήσια αποτελέσματα κερδών κι εσόδων.

Αν επιβεβαιωθεί το θεαματικό ποσό των αμοιβών, αναμένεται να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων από τους πολιτικούς και τους πολίτες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και να τερματιστεί ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση δεν θα τελειώσει

Τα αποθέματα πετρελαίου αναμένεται να μειωθούν περαιτέρω τις επόμενες εβδομάδες, και σε

Ευρωπαϊκές μετοχές: Ράλι με… ρωγμές – Προειδοποίηση για πτώση έως 15% από BofA, επιφυλακτική στάση από Barclays

Οι ευρωπαϊκές αγορές καταγράφουν άνοδο, ωστόσο επενδυτικοί οίκοι προειδοποιούν ότι το ράλι

Τελειώνει το εντυπωσιακό story των spreads των ομολόγων του Νότου;

Οι διαφορές των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων των χωρών του Νότου της