Λ. Κανέλλη: «Είμαστε τρίτο κόμμα αυτή τη στιγμή, δεύτερο κόμμα είναι οι ανεξάρτητοι»

2 λεπτά ανάγνωση
20 Ιουλίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η δήλωση της Λιάνας Κανέλλη ότι το ΚΚΕ αποτελεί «τρίτο κόμμα», ενώ δεύτερη δύναμη εμφανίζονται οι ανεξάρτητοι βουλευτές, δεν δείχνει πολιτική άνοδο.

Αντίθετα, αποκαλύπτει την αδυναμία της αντιπολίτευσης να εμπνεύσει τους πολίτες και να παρουσιάσει μια αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση. Η κυρία Κανέλλη επιχειρεί να μετατρέψει τη διάλυση και τον κατακερματισμό άλλων κομμάτων σε επιτυχία του ΚΚΕ. Ωστόσο, η πραγματικότητα παραμένει διαφορετική.

Το κόμμα της διατηρεί μια σκληρή ιδεολογική γραμμή, αρνείται κάθε ουσιαστική συνεργασία και περιορίζεται σε καταγγελίες χωρίς εφαρμόσιμες λύσεις.

Έτσι, η επίκληση της τρίτης θέσης μοιάζει περισσότερο με επικοινωνιακό τέχνασμα παρά με πραγματική πολιτική δυναμική. Όταν ένα κόμμα συγκρίνει τη δύναμή του με μια άτυπη ομάδα ανεξάρτητων, ουσιαστικά παραδέχεται ότι δεν έχει καταφέρει να διευρύνει την κοινωνική του επιρροή.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικονομία δεν προσφέρεται για fake news

Σύμφωνα με μια παλιά πολιτική συνταγή, όταν η πραγματικότητα δεν σε δικαιώνει,

Χρ. Γιαννούλης: «Έχω δυσανεξία στην προσωπολατρεία»

Ο Χρήστος Γιαννούλης ανοίγει μέτωπο με την προσωπολατρεία και στέλνει μήνυμα προς

Λ. Κανέλλη: «Υπερτιμούν τον Τσίπρα και την Καρυστιανού»

Η Λιάνα Κανέλλη επιχειρεί να μειώσει πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα και τη