Σημαντικές απώλειες στη Wall

1 λεπτό ανάγνωση
30 Σεπτεμβρίου 2013

Απώλειες καταγράφουν σήμερα οι δείκτες στη Wall Street, καθώς η αγορά δείχνει να ανησυχεί για το ενδεχόμενο το αμερικανικό κογκρέσο να μην εγκρίνει την επέκταση του δανεισμού της χώρας για την εφαρμογή του προϋπολογισμού, απειλώντας την οικονομία των ΗΠΑ με ενδεχόμενο «κλείσιμο» του δημοσίου τομέα.

Η εμπλοκή δημιουργείται από την άρνηση των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών να κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου να επιτευχθεί μία συμφωνία των δύο πλευρών.

Σε αυτό το κλίμα ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει απώλειες -1,31%, ο δείκτης S&P500 πέφτει -1,16% και ο δείκτης των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq υποχωρεί -1,04%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσωκομματικές ισορροπίες και «χαμηλοί τόνοι» από Μαξίμου – Στο φόντο οι αιχμές για το επιτελικό κράτος

Σε φάση ελεγχόμενης εσωστρέφειας εισέρχεται η Νέα Δημοκρατία.

Ποιος πίστεψε ποτέ ότι μια τρίτη θητεία θα είναι περίπατος;

Όλο και περισσότερο ακούγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «πιέζεται». Μα φυσικά πιέζεται.

Χρηματιστήριο: Ισχυρή διόρθωση κάτω από τις 2.300 μονάδες – Πιέσεις σε τράπεζες και blue chips

Έντονο κύμα πωλήσεων κατέγραψε η Λεωφόρος Αθηνών, ακολουθώντας το διεθνές κλίμα risk-off.